Dvjesto tisuća (200 000)

0
Broj posjeta blog stranice GOTO U-blogiranje ( http://blog.dnevnik.hr/goto/ ) je dosegao 200 000.
(Brojač je u kontinuitetu izbrojio preko 200 000 posjeta, iako je prethodno isti web brojač resetiran nakon 35 000, pa opet nakon 50-ak tisuća, a jedno vrijeme brojač nije bio postavljen na stranicu bloga. Prava brojaka posjeta je preko 300 000.)
Želim vam i dalje ugodnu političku nestvarnost, političko maltretiranje i neugodnu političku stvarnost (jer kad bi sve bilo normalno blog ne bi postojao ili bi se bavio impresijama (života)).
Kratke crtice (svakodnevne)
– Ukrali ste nam državu, vratite nam dostojanstvo
– Mamića su optužili da je sam odradio posao u vrijednosti preko 100 milijuna kuna, izdao lažne račune (i osudili) … mogu li ja odraditi prekovremeno za upola manju sumu?
– hDz sastanči i uvježbava totalitarni partijski posluh (dok konjine kradu promjenama i nametanjima suludih zakona), ne slažemo se hDz-om oko novaca (i još ponečeg)
– sdp čeka svojih 5 minuta (četiri godine), kako bi raskupusio državu koju će hDz pljačkom spasiti
Da, vrijeme je obznaniti kako je tuđmanov HDZ i šakom i kapom plaćao (kukavelj) domoljublje a ne jugoslavenštinu, samo je to vrijeme prošlo (i ne može se vratiti).
Vrijeme je za narodnu vlast. A ne vlast nad narodom. (hDz-u je istekao rok trajanja, smrde kao trula jaja.)
Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.