Gdje je pLenkoviću mjesto ?

0

Makroekonomija i kult sličnosti

Da je nešto trulo (U-hdzu) bilo je jasno kad su mijenjali Karamarka pLenkovićem (U-stranci), a na državnoj razini prijevremenim izborima s (prijevremenim) izbornim programom o rječitosti i uglađenosti p-L-enkovića(debila) čime će Hrvatskoj priskrbiti novce iz europskih fondova.??
Poznavatelji makroekonomije nisu upoznati s takvim pristupom rješavanja gospodarskih problema.

Sustavnost zamagljivanja i izbjegavanja stručnosti, nametanja političenja dovelo je do najteže erozije cjelokupnog hrvatskog društva od osamostaljenja.

pLenkovićevo šarlatanstvo (kad su u pitanju ozbiljni problemi društva) prouzročili su ozbiljnost u teroru nametanja i očuvanja kulta ličnosti (nedodirljivosti) (što upućuje na rusku upletenost jer jedino oni ustrajavanju u 2.1 stoljeću na takvom modelu lenina-stalina-brežnjeva-putina tita-četnika-partizana-drugova-komunista pLjenkovića).

Kupovanje vremena (za učvršćenje represivne vladavine sakrivenih policijsko-doušničkih struktura prikrivenih pLenkovićemdebilom) o pLenkovićevom odlasku u eU-komisije, sada se nastavlja pričama o pLenkovićevom odlasku u NATO strukture.
Što će ruski kepec u NATO paktu …?

Kamo će pLenković malo tko sa sigurnošću zna, ali dobro znamo odakle dolaz.i (iz *materine)

Ima jedna modra rijeka, valja nama preko rijeke

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.