Hrvatska je napadnuta, ali tko će to objaviti kad vladaju oni koji je napadaju

0

Rat u zavisnoj i nezavisnoj državi

Kosovo dete (deca) (pLenković-milanović-jUsipović-k0sor) dio su sveobuhvatnog plana (stvaranja i zadržavanja, ovdje je riječ o zadržavanju utjecaja).

tiTo nije bio velik, bio je veći od onog čime su ga prikazivali. Oni su ga prikazivali kao velikog humanistu, a on je bio veći zločinac od onog što se pretpostavlja.

Služinče svjetskog zločinačkog stroja …

Sovjeti (rUsi) su prijetili vojnom intervencijom u slučaju bilo kakvog micanja tiTa (od komunista ili drugih političkih snaga). Zapad je svrgavnje tita priječio držeći da je bolji tito nego Crvena armija. A tako su smatrali i jungoslavenski komunisti … Oni su se rusa bojali više nego ikog drugog.

Pad Berlinskog zida nije izazvao rat u jUngoslaviji, već su se ta dva događaja poklopila, pa mnogi vjeruju kako je to dio istog procesa.
Rat u jUngoslaviji je bio zbog međunarodne terorističke uloge titova režima, koji je podsticao i potpomagao nasilne – revolucionarne prokomunističke-prosovjetske pokrete i snage.
Rat u jUngoslaviji je bio zbog istog razloga zbog kojeg je bio rat u Iraku. A rat u Ukrajini je zbog istog razloga zbog kojeg su bili ratovi u jUngoslaviji i Iraku.

Pad sovjetskog imeprija (krvave diktature) polučio je geopolitičke promjene (smanjenja ruskog utjecaja).
Ali su njihove (nasljedne -stare) službe (pUtin nije bio vrhunski već bezobzirni) nastavile s planovima širenja-zadržavanja utjecaja.

Kinezi su naoružali srbiju, rusi su ojačali (vagnerovcima) dodika, eU (nemci) su preko kosovske kamarile oslabili hRvatsku, … Putin galami kako je greška osamostaljenje Hrvatske i kako sve treba vratiti na 97` (Vukovar i poDunavlje srbima??). I pUtin je preskočio nekoliko razreda osnovne.
Hrvatska je u ratu, samo joj još nitko nije rekao. (Jednako su za tita bili u ratu, ali su tepali i sebi i titu kako su humanisti.)

Hrvatska se nada obmani tita-mesića-plenkovića (osovina glup-gluplji-najgluplji). I novcima koji se dijele iako nam ne trebaju.
Što je trebao novac u titovoj juUngoslaviji? S njegovim novcima u njegovoj “državi” (ako nije bila nezavisna, onda je bila zavisna) niste mogli ništa (jer je po njihovoj-komunjarskoj teoriji novac relikt klasnih društava i odumire – tako su se i ponašali – siromašeći stanovništvo).

Kosova deca, rusi, srbi, komunizam, … kad već turci nisu imali uspješnu propagandu neka dece socijalizma, i mi nekoga moramo pobijediti.
Pa makar i vlastitu k*pilad.

(Kiseline u “kapitalističkim” proizvodima su proizvod specijalnog rata koji se oslanja na insidere – snage unutar.)

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.