F. Tuđman nije bio protiv ustaša, ustaše su mu životna opsesija

0

Čovjeku koji je zagovarao pomirbu Hrvata (kao da su Hrvati u međusobnom ratu), čovjek koji je propovijedao ostvarenje tisućljetnog sna (kao da su Hrvati bez države 1000 godina, iako su imali državu ali nenarodne vladare, do Pavelića i Tuđmana), čovjek koji je zagovarao miješanje kostiju u Jasenovcu (kao da su kosti Hrvata u Jasenovcu mogle biti izmješane s drugim kostima), čovjek koji je govorio o ustaškim i partizanskim sinovima u obrani RH od agresije (kao da ustaše imaju sinove), …

Sam Tuđman je u više navrata u emigraciji imao kontakte s ustaškim i ostalim političkim emigrantima i jasno stavljao do znanja iako je titov general da voli Hrvatsku ništa manje nego oni (“ustaše”).

Politička platforma Brune Bušića (pomirba partizana i ustaša u stvaranju samostalne i slobodne Hrvatske) je platforma koju je Bruno Bušić poprimio dok je bio zaposlen u Institutu za radnički pokret kojem je na čelu bio Tuđman.

Svi koji se pozivate na Tuđmanovo negiranje ustaškog pokreta i dosega tog pokreta zapravo ste krkani koji sami sebe lažete. Takvo vam je i ime.

Ja sam ja.

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.