Slučaj Štromar i slični, graditi državu za vlastito stanovništvo

0

Slučaj Štromar i slični

Štromar (Predrag) je u osobnom životu (uz sve upravljačke funkcije koje je u životu obnašao sa završenim Ekonomskim fakultetom, što je začuđujuće) kukavica.

Profesionalna karijera

– 2009. – 2017. župan Varaždinske županije

– 2005. – 2008. zamjenik župana Varaždinske županije

– 2002. – 2005. direktor Ina industrija nafte d.d. poslovni centar Varaždin

– 1998. – 2002. direktor računovodstva, financija i komercijale u Prehrana d.d.

– 1995. – 1998. šef financija i računovodstva u Prehrana d.d.

– 1994. i 1995. šef financija, u Prehrana d.d.

– 1993. referent financija – pripravnik u Prehrana d.d.

S diplomom Ekonomskog fakulteta ušetati na šefovska mjesta mogu samo odabrani. Za talentirane nema mjesta,
Kukavica, rezervirana upravljačka mjesta – znači (titoistički koncept promovirane i vođene osobe) službe pripremile za posebne zadatke.

Farsa o koaliciji i građanskoj slobodi zahtijevati defašizaciju Hrvatske (kao da fašizma ima) teško je izrugivanje i omalovažavanje ustavom zajamčene demokracije.
Štromar je udružen u zločinački pothvat.
Nije problem Štromar (njega nije teško kazneno goniti i dokazati navode).
Ipak je on diplomirao samo Ekonomski fakultet i nije sposoban nematerijalno razmišljati.
Problem je što nitko ne traži osobu/osobe koje se koriste Štromarom (a dio su zločinačkog pothvata)(i obnašaju dužnosti u sigurnosnim službama).

Slučaj Štromar i slični (Mesić, Sanader, Kosor, Josipović, Milanović, Plenković) imaju zajednički obrazac.
Osoba koju služba preuzme i dugotrajno pozicionira s namjerom provesti nedemokratske procese (omalovažavanja i rad na smanjenju ugleda države Hrvatske, smanjivanje gospodarske snage države, stvaranja kaotičnog stanja u državi), protivno dobroj namjeri biva (nedemokratski) “izabrana” na državnu funkciju i obavlja “prljave” radnje za naručitelja.
Do sada smo se zgražali nad V. Pusić, V. Šeksom, S. Mesićem, J. Kosor, I. Josipovićem, za plenkovića niti ne znam kako se zove (obzirom na intelektualne sposobnosti dotičnog začudio bi se da ga itko zove) … i, konačno, P. Štromarom.

S 2 000 000 biračkih glasova (Vladom nacionalnog spasa) na udaru će biti sve strukture koje nam (od vremena Karađorđevića, preko titovih vremena do današnjih titoističkih (udbaško-orjunaških) udruženih u zločinački pothvat) osporavaju pravo na političko udruživanje i političko odlučivanje. Liječnici, suci, akademici, nastavnici, direktori u državnim službama, državni službenici … fino i potajice rasprostranjeni sa zločinačkom namjerom da narod ometaju u ostvarenju političke volje.

Onog tko ima takvu državu nije teško optužiti u Haagu za udruživanje za zločinački pothvat. Približavanje presude u žalbenom postupku za bosanskohercegovačku šestorku me potaklo da napomenem kako izgradnja demokratskoga i slobodnog društva nije izvršena ni lustracijom, niti nekom drugom metodom. Neslobodno smo društvo u kojem nam petorica umom poremećenih provodi samovolju, uvjeravajući narod kako je zaostao i nesposoban imati narodnu vlast.

Graditi državu za vlastito stanovništvo

Potrebno je vratiti politiku oslanjanja na suverenitet i graditi državu za vlastitom stanovništvu.
Dosadašnje su Jugoslavije provodile politiku stvaranja države za neko drugo stanovništvo (a to rade i sve postuđmanovske vlade u RH), što je izazvalo (uz genocid) iseljavanje ogromnih razmjera.
(Gradi li Štromar (P.)(i slični) državu za vlastito stanovništvo ili dira u otvorenu ranu domovinske i iseljene Hrvatske …?)

P. Štromar je zadnja kap koja je prelila čašu. Taj nije sposoban prošetati psa kad je u susjedstvu sedam pudlica, a kamo li bi provocirao napaćeni (genocidom izmasakrirani) narod nametanjem ustaštva. Da je taj sreo jednog ustašu, držao bi se dalje od takve politike koja je i iznjedrila ustaše.

Treba locirati one koji su s pozicije državnih sigurnosnih službi Štromara pripremili za obmanjivanje demokratske procedure i nametanje samovolje.
Povratak politici jačanja suvereniteta, oslanjanja na vlastito stanovništva jedini je put uspjeha. Sadašnja Vlada (popunjena vođenim osobama) vodi nas u propast.

ploča Jasenovac

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.