Komad po komad (analitike)

0

Ugasili ste televiziju?

Nakon 20 godina bAndića (??), zAfreb nije mogao birati drukčije.
Pa nije zagreB prirodno urbananizirana sredina.

Prirodno urbanizirane sredine svoje nastajanje temelje na proizvodnoj (obrti, manufakture, tvornice, …), vojnoj ili administrativnoj ulozi.
zagRen je prevelik za administrativno opravdanje, prezapadno za vojno uporište (mobilizirati stanovništvo i poslati na istočnu granicu kao topovsko meso). Obrte, manufakturu ili industriju nemaju jer su naseljeni u partizansko-kokošarskom valu doseljavanja gladnih dalmatinaca, izmorenih ličana i umornih hercegovaca. Srbe ne spominjem jer su manjina i ne odgovaraju za stanje.

Stanovništvo koje je podrijetlom seljačko, kad odustane od seljačke privrede (stočarstvo, ratarstvo, poljoprivreda, ribarstvo, šumarstvo) ne postane industrijsko, već se vrati na sakupljačku privredu (ubiranje samoniklog bilja, lova, … koje odgovara državnim plaćicama, portirskim i profesorskim mjestima, sve na državnim poslovima).

E, takav zAgreb ne može 20 godina birati bLandića, sdpovca kojeg je sdp utvrdio u zAgreBu, a sada glumataju snagu za promjenu.
Normalno da netko (glup) mora prikriti tragove potpuno promašenog grada koji iscrpljuje i porobljuje zdravu, seljačku, nuklearnim bombama oboružanu neadministrativnu, radišnu Hrvatsku. Ni Texas ne bi bio slobodan da nije nuklearna sila.
Da je Ukrajina ostala nuklearna sila ne bi pUtin otcjepio i cijepio Krim, istočnu U-krajinu.

Najezda priglupih aktivista sakrit će sve tragove pljačke u ime principa (Bandić, Bandić, Bandić, Bandić) iako su svi pripadnici SSMožemoSS toliko stari da sam siguran da su glasali od početka za bRnadića.

Normalno, tu papazjaniju, pokvarenost i priglupost (mentalno stanje koje se ne da podrškom popraviti) treba zaustaviti prebacivanjem privredne aktivnosti na firme i privredne subjekte koji ne posluju iz zagrEba. Bojkot nije pravi izraz.

Uspostavu nacionalne privrede na tržišnim osnovama, s izuzetkom zAgrebačke privrede koju treba ignorirati iz političkih razloga.

Za Hrvatsku dostojnu življenja

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.