Od*ebite s cijepljenjem – Cijepljenje nije civilizacijski doseg

0

Svijet je iznova na prekretnici.

Ekološka pitanja su pitanja opstanka.

Jedno od ekoloških pitanja je pitanje cijepljenja.
Cijepljenje ili sanitacija, razvijene zemlje su odabrale sanitaciju.

Sanitacija odnosi se na javno zdravstvo uvjeti koji se odnose na čistu pitku vodu i adekvatno liječenje i odlaganje ljudskih izlučevina i kanalizacije . Sprječavanje ljudskog kontakta s izmetom dio je sanitacije, kao i ruku pranje sapunom. Sanitarni sustavi imaju za cilj zaštititi ljudsko zdravlje pružajući čisti okoliš koji će zaustaviti prijenos bolesti , posebno fekalno-oralnim putem . Na primjer, proljev , glavni uzrok pothranjenosti i usporenog rasta kod djece, može se smanjiti odgovarajućom sanitacijom. Mnogo je drugih bolesti koje se lako prenose u zajednicama koje imaju nisku razinu sanitarnih uvjeta, kao što je ascariasis (vrsta crijevne infekcije crvama ili helminthiasis ), kolera , hepatitis , dječja paraliza , šistosomijaza i trahom , da se nabrojimo samo neke. https://hr2.wiki/wiki/Sanitation

Čistoća je pola zdravlja. Ali i zagađivač voda, tla,…
Svjetski kompromis (razvijenih i nerazvijenih, polurazvijeni (polunerazvijenih)) je ultimativan.
Razvijeni (G7) su pristali na promjenu ponašanja, zauzvrat se nerazvijeni nikad neće razviti (odustaju od razvoja). Planeta je nedjeljiva. Jedan eko sustav.

Elite donose odluke. Elite provode odluke. Narod mora logične nelogičnosti shvatiti (iako ih elite ne shvaćaju). Smrt pameti.

Što se mora shvatiti?

Cijepljenje nije najveći civilizacijski doseg

Cijepljenje nije civilizacijski doseg.

Sanitacija je najveći civilizacijski doseg. Poduzimanje mjera zaštite zdravlja prije nego je uzročnik bolesti ušao u ljudski organizam.
Cijepljenje je mjera koja nastoji djelovati (dozvoljava ulazak uzročnika bolesti u organizam) na uzročnike u organizmu … Što je tu civilizirano?

Sanitacija je najveći civilizacijski doseg. Sanitacija je najveći civilizacijski doseg koji je ovu (Zapadnu) civilizaciju doveo do samouništenja, zajedno sa svim ostalim civilizacijama Svijeta (četničke mi nije žao (četništvo nije civilizacija, četništvo nije kultura – ali odgovor na četništvo jest civilizacija (pro patria paratus), pravoslavlje je civilizacija, a četništvo nije pravoslavlje)) …

Rješenje je u sanitaciji drugim sredstvima.
Tko riješi sanitaciju nazagađivačkim sredstvima, postati će kralj Zapadne civilizacije ($,€,₤,¥).
Ostale civilizacije rješavati će taj problem tek smrću Zapadne civilizacije (koja će nastupiti ako prihvatite cijepljenje kao rješenje).

Ja sam (pro)rekao.

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.