Stvaranje ruskog svijeta

0

Ruska strategija preskakanja razvoja i nasilne uspostave vlastite hemisfere (polukugla; koja ne mora biti polovica i ne mora biti zaokružena cjelina) možda bi imalo smisla da je zasnovana na humanom odnosu prema stanovništvu.
Zašto ne ističem potrebu za humanim odnosom prema Rusima? Jer vrhuška ne štiti Ruse, već u svoju sferu (utjecaja) stavlja i druge narode-države. Pa bi odnos prema Rusima različit od odnosa prema drugima bio hegemonistički.
Svejedno, odnos prema Rusima je diktatorski i krvoločan, time je moguća zaštita nerazvijene Rusije samo paravan za zločinačke čine.

Stvaranje ruskog svijeta podrazumijeva stvaranje srpskog svijeta i razgradnju hrvatskog svijeta. Cjelokupna (opančarska) politička scena u Hrvatskoj je izdajničko-velikosrpsko-putinovsko ruska.

Plenkovića su instalirali (umjesto Karamarka) kako bi prilagodili sve toj nečovječnoj viziji zatvorenog svijeta, u kojem smo za vrijeme titove strahovlade živjeli.

Nema smisla čuvati prirodne resurse a ljudske trošiti kao bezvrijedne (zašto ih onda trošiti??).

Od Tuđmanove smrti, sve vlasti i političke garniture su krkani koji kleče pred krkanom Putinom (strmoglavi pizdek kojem mozak služi za donošenje pogrešnih odluka). Za*ebo ga mozak, inače je dobar čovjek (krvava ironija).

Sve su umjetne tvorevine u svjetskim krizama nestajale, a plenkovićevo-račanovska mesićevo-čovićevska josipovićevo-kosoričina milanovićevo-milanovićevska sanadersko-grabarijanska Hrvatska je u ekonomskim krizama jačala (jer smo neradnici i dopuštamo takvim krkanima da nam piju krv jer se osjećamo krivima), ali u političko-ratnim krizama nestaju jer su ih okupirali bezvrijedni paraziti.
U ekonomskim krizama se uzdamo u fukare, ali u ratu su nam takvi neprijatelji, samo to kasno shvaćamo. (Koliko puta u sto godina?)

Gluperde.

Hrvatska nema ni oporbe, ni neoporbe.
Hrvatska nema radišnog, vrijednog stanovništva. Nema sposobnog i aktivnog stanovništva. Stoga nema ni identitet, te je podložna potpadanju pod okupacijske režime (ako vas ne okupira sRbija ili rUsija nećete imati plina …!?).
Je li to onaj plin …? Što smrdi.

Tvrdnja: Je*a te “ruski” plin, pokrenite se i okupirajte rUsiju pa će plin biti besplatan.

visibabe – vjesnici krvavog proljeća

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.