Zašto smo ratovali?

0

Ili koja je razlika između sAnadera i pLenkovića (glupljeg)?

Ili ima li demokracija alternativu?

Sanader je gLup, pLenković je gluplji.
Sanader je “propovijedao” europsku politiku (iste eUrope u kojoj smo robovali srbima, komunjarama, krelcima, …), ali je bio okružen hdzovim “prvoborcima”.
Svaki pokušaj sAnadera (potežući u korupcijsko blato sve oko sebe) vođenja Hrvatske završavao je otporom “prvoboraca” (političke garniture koja je progurala 89., 90., 91., 92., 93., 94., 95. u prvim redovima zaštite Hrvatske od srbo-četničko rusko-europske agresije).
Ode sAnader, odoše “prvoborci” (pLenković je sustavno izbacivao one iz prvih redova …), osta pLenković (zar niste vidjeli njegov naum?) i odvede Hrvatsku u propast. (Ostade srbo-četnika komponenta, komunjarsko-ruska i europska, ostade agresija.)
Nema ničeg hrvatskog što nije uništio. Razorio je Hrvatsku kao nitko do sad.
Eto zašto smo ratovali. Kako bi oni koji nisu ratovali dočekali svojih 5 minuta (godina) i poništili rezultate izmučenih i posustalih Hrvata.

Sad je pitanje demokracije: Ima li demokracija skriveni oblik (samovolja generala budala (aP je budala svih budala)) ili je demokracija morala biti drukčije uspostavljena?

Sloboda posjedovanja oružja je jedan od mehanizama zaštite demokracije. Promjena socijalističkih temelja školstva, zdravstva, mirovinskog i vlasničkog sustava je drugi oblik zaštite demokracije. Odgovornost svakog Hrvata za politički sustav treći oblik.

Najezda jeftine radne snage iz multi milijunskih zemalja zapravo je novi val okupacije (jer se ta radna snaga neće više nikada vratiti u zemlje iz kojih dolaze). Višak stanovništva u tim zemljama je natjerao migrante na trajnu seobu. Vama u dvorište.
Uvijek sam bio uvjeren kako je sljedeći rat građanski, a zapravoo vidim da se strukture protiv kojih bi se poveo taj rat vješto brane novim prijetnjama i ratovima iz kojih nikad nećemo izići.

Za slobodu treba vječno ratovati.

ko j* sAnadera i pLenkovića. ali one koji su ih instalirali treba provući ispod kobilice (demokracije)

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.