O udruzi ZDS

Udruga Zdrug državotvornih snaga – Habdelićeva 2, 10000 Zagreb
Reg.broj udruge 21012482 Oib: 47775057322
IBAN: HR90 23400091 – 510858872
E-mail: zdskomunikacija@gmail.com www.zdrug.hr
Telefoni: 091 4800301, 091 7234791, 099 7102284

Zorica Gregurić, predsjednica

Udruga Zdrug državotvornih snaga osnovana je ove godine (2017.) s ciljem okupljanja hrvatskih branitelja i stradalnika radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva.

Kako ćete vidjeti dalje u tekstu fokus je na hrvatskom branitelju i njegovoj obitelji na način da se što aktivnije uključi u civilno društvo kroz rad i zapošljavanje s osobitim naglaskom na psiho-socijalnu skrb kroz uključivanje u razne programe.

Zdrav okoliš jedan je od preduvjeta zdravog života te nam je i briga o očuvanju zdravog okoliša također važna u djelovanju naše udruge.  Većina hrvatskih branitelja i njihove obitelji dragocjeni su članovi društva po svom iskustvu i znanju, a nepravedno su marginalizirani.

Socijalne, društvene i političke prilike uz proživljeno iskustvo srpsko-crnogorske agresije ostavilo je trajni trag na zdravstveno stanje hrvatskih branitelja, a danas svjedočimo strahovitim posljedicama s letalnim ishodom. Statistika je neumoljiva i zastrašujuća vezano uz broj umrlih hrvatskih branitelja, a na svima nama jest obveza u okviru svojih mogućnosti i znanja pomoći da se ovaj proces uspori.

Kada vratimo pobjednički duh i pobjednički mentalitet neće nam biti teško izboriti se za bogatu prosperitetnu i obećavajuću Hrvatsku, Hrvatsku ponosnih, čestitih i uspješnih ljudi državu koja će počivati na vrednotama tradicionalnog hrvatskog društva, hrvatske kulture i Domovinskog rata.

Takvu ja vidim moju Hrvatsku, takvim ja vidim moj hrvatski narod i za to se borim, a Zdrug državotvornih snaga jest upravo ono što kroz što ćemo na najbolji mogući način djelovati. Stoga čitajte, pišite, djelujte, predlažite. Nećemo otići u tišini i zaboravljeni, jer ono što smo stvorili I izborili neprocjenjivo je, i vrednota koju s poštovanjem predajemo u ruke budućim naraštajima – slobodnu, suverenu modern državu stvorenu na ljubavi i pobjedi, vjeri i hrvatskom nacionalnom identitetu. Ne odričomo se samih sebe, ne odričimo se naše slavne prošlosti, ne odričimo našim nasljednicima budućnost.

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!
Zorica Gregurić, predsjednica Zdruga državotvornih snaga

Cijeli tekst na: https://zdrug.hr/branitelji/portal-zdruga-drzavotvornih-snaga/

 • Video galerija

  Gospodarsko-socijalne reforme i društveno-povijesno naslijeđe

  NE ekocidu

  Branitelj

  Croslavija

  Lista Brune Esih - Esih, Hasanbegović, Glasnović

  Bruna Esih - "Ohrabrite se jer ključ promjena u vašim je rukama" (titlovi)

  Load more...
Autorska prava © Zdrug državotvornih snaga | 2017.