hd-sl-z laže²

0

Državni proračun RH za 2022.g. je lažnim stavkama povećan kako bi proračunski manjak (deficit) iskazan u postotku bio manji.

Stavke u kojima će se manje trošiti nego je proračunom predviđeno su zdravstvo, školstvo, policija, vojska, znanost, sport, …

Taj nedostatak proračunskih novaca mnogi će doživjeti kao smanjenje usluga, standarda i mogućnosti poslovnog uspjeha …

Podjednako je nerealno predviđena prihodovna strana, što znači da je proračunski manjak izrazito velik (uzrok za uzbunu i urgentne mjere smjene vlast ).

Sve upućuje na međunarodnu zavjeru uvlačenja RH u euro-zonu po njihovim nakanama (ropstvo), a ne “ozdravljenje” ruskosrpsko-jugoslavenskosocijalističke tumorozne privrede koja je prizvodila ropstvo i siromaštvo.

Hrvatska je na koljenima jer ste vi nepismeni, podmitljivi, pokvareni i bezvrijedni, pa će ekonomske pogodnosti RH koristiti tReći Raich (njemačka na čelu Europske unije).

Podjednako ste prestali brinuti za hrvatsku monetu – kunu. Za eure ćete “pišati krv”, jer roboti nisu jugoslaveni, samoupraljači niti komunisti – rade za one koji ih napajaju softwareom i strujom.

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.