NDH nije kvislinška tvorevina

0

NDH nije kvislinška tvorevina jer tom klasifikacijom sramotite hrvatski narod koji je okupacijom izgubio vlastitu državu (kraljevstvo), a oni koji su to podržali su se sramotno ponijeli.

Ako se netko usudi spominjati državu hrvatskog naroda u svjetlu djelomičnog priznanja (Sile Osovine), zapravo negira prijašnju i kasniju postojeću državu (Hrvatsku).
Zar je Njemačaka za vrijeme Hitlera prestala postojati, jesu li Saveznici mogli proglasiti nepostojanje Njemačke države (nije im palo na pamet, ponajprije zbog naplate ratnih šteta)?

Dakle, nešto je trulo u državama Danskim.

Poigravanje s Hrvatskom državom su ponajprije izveli hrvatski nadripolupolitičari, koji se nisu mogli riješiti Habsburga, pa su prihvatili (trećerazedni očevi Domovine, prosvjetitelji i banovi) panslavenizam i komunizam. Hrvatska nikad nije imala oporbu. Svi su ulizice (poltroni).
Rusko-srpska interesna sfera (čitaj: ruska) plaćala je hrvatsku klatež, koja je (nesposobna) odvela hrvatski narod i državu na gubilište. Pod klatež svrstavam sve poznate (povijest pamti, ali ne uvijek po dobrom) političare od Ilirskog pokreta naovamo.

Od carske služinčadi, koja je nosila plemićke titule (službena elita) do rusko-srpske služinčadi (takozvana oporba) praznina je ogromna. Ne postoji kvalitetna politička garnitura ni nauk koji bi Hrvatskoj vratili dostojanstvo. Hrvatsku u trenutku sloma postojeće vlasti i sustava netaknutih državnih atributima.

Slom AU carstva nije iznjedrila Hrvatsku koja je svojom voljom birala Habsburge, pa bi svojom voljom odlučila postojati bez Habsburga, već je potplaćeni polusvijet odveo Hrvatsku u ralje rusko-srpske proždrljive nemani.
Ali to ne znači da Hrvati i Hrvatska nisu postojali. Samo su bili okupirani (prva jugoslavenska okupacija).

NDH nije hir Sila Osovine. (Koje su, svejedno, prvo ponudile Srbima Solun …)
NDH je postojala unatoč.

Druga jugoslavenska okupacija (1945 -??) tek treba prestati.

Međunarodna zajednica se poigrala s kraljevstvom Hrvatskim, jer su orjunaši i prodane duše glasno proglašavali Hrvatsku nepostojećom. Hrvatska priznanje dobiva od drugih država, ali tek kad unutar svojih granica izgradi državu. To s rusima i srbima, orjunašima i četnicima neće nikad izgraditi.
Sirotinjo, glupa.

10. travnja je svaki dan u godini. Svaki dan se proglašava Hrvatska država, jer je svaki dan orjunaško-četnički menjševici proglašavaju nepostojećom.

Za dom spremni

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.