PRIOPĆENJE

0

Više je nego sramotno 30 godina nakon pada Berlinskog zida da se političari i mainstream mediji ponašaju da su povijesno i politički nepismeni. Glavni uzrok polarizacije u hrvatskom društvu jest što se dalje nastavlja krivotvoriti povijest u jugokomunističkom i velikosrpskom stilu.

Dok se raspravlja o HOS-ovoj spomen-ploči u Jasenovcu hrvatski poreznici i dalje plaćaju krivotvorenje broja žrtava u Spomen parku Jasenovac.

Štovatelji šumskog maršala nemaju pravo tumačiti povijest ili govoriti išta u ime hrvatskog naroda. 1945.godine prodali su hrvatsku državu Beogradu, a narod izručili najkrvavijoj staljinističkoj tiraniji u Europi zvanoj Sovjetski Savez. Oni su moralno i intelektualno osakaćeni, njima se nikada ne smije vjerovati. Sklopili su savez sa bivšim kolonijalnim silama koje su od Afrike do Jugoistočne Azije pobile milijune ljudi. Neke od tih bivših kolonijalnih sila zdušno financiraju te nehrvatske udruge.

Srpska pravoslavna crkva se do dan danas nije ispričala za zločine velikosrpskog imperijalizma koji je od 1912-1999. godine što pod kokardom što pod petokrakom pobio na stotine tisuća ljudi na ovim prostorima, i to većinom u miru.

U glavnom gradu Kanade gradi se spomenik žrtvama komunizma. Sve zemlje u Europi koje su stradale od komunističkog terora su financirale izgradnju spomenika. Gdje je tu Hrvatska?

Moramo, kako je rekao Solženjicin, konačno moramo prestati živjeti u laži.

Željko Glasnović

Podijeli.
 • Video galerija

  Saborski zastupnik general Željko Glasnović - NE EKOCIDU!

  BUJICA GENERAL ZELJKO GLASNOVIC U SABOR!

  General Željko Glasnović

  Snimka prijenosa konferencije za novinare

  Željko Glasnović ZA SVE KOJI GA MRZE! "Napraviti ću Vam državu u 3 Mjeseca" !! 14.12.2017.

  Čestit Božić i sretna Nova godina 2018.

  Load more...
Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.