ŠTO SE SKRIVA IZA UHIĆENJA GENERALA BOBETKA

0

U IŠČEKIVANJU OLUJEada će nam neojugosloveni i velikosrbi određivati sudbinu? Do kada će najviše hrvatske časnike upravo pred “Oluju” progoniti i blatiti dok istovremeno abolirani četnici uživaju sva prava i počasti, a Hrvatska se sve žešće gura u rubne asocijacije u kojima će pretrpjeti oduzimanje još jednog vida suverenosti – onog ekonomskog, što su upravo dogovorili u Trstu?

Danas su priveli na informativni razgovor ni manje ni više nego, generala Ivana Bobetka sina generala Bobetka. Podsjećam kako je nedavno bila godišnjica smrti generalu Đuri Brodarcu kojeg su ubili u zatvoru nečovječnim postupanjem, dok je bio pritvoren zbog istih optužbi. Mislite kako je sve ovo slučajno?

Dok Stanimirović i ostali abolirani koriste sve povlastice ove države i drsko se smiju u lice žrtvama svojeg zločina, pri tom ne libeći se i otvoreno ih ismijavati i ponižavati, mi u ime nekog mirnog suživota dopuštamo da se hrvatske žrtve iznova i iznova ubijaju. Jeste li znali kako su zvijeri optužene za zločin na Ovčari puštene na slobodu u Srbiji? Nikome ništa. Tko im je tako nešto omogućio?

Vjerovali ili ne 13. studenog 2006. godine tadašnji državni tužitelj Republike Hrvatske Mladen Bajić potpisao je sa Vladimirom Vukčevićem tužiteljem za ratne zločine Republike Srbije sporazum, naravno podalje od javnosti (osobito hrvatske) i nezakonito, u kojem Hrvatska prepušta Srbiji “progon kaznenih djela ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i genocida” državljana Republike Hrvatske. Naravno mi ne znamo kako je taj sporazum moguće otkazati, ali to nije učinio niti Bajić, niti sadašnji državni odvjetnik.

No vratimo se “tajmingu” uhićenja. Osim što im je očito za cilj poniziti visokog časnika Hrvatske vojske, kriminalizirati Domovinski rat i to naravno pred proslavu veličanstvene pobjede u VRA OLUJA, iza brda se valja još nešto, a to je nasrtaj na hrvatsku suverenost guranjem u trgovinsku uniju nekih zemalja tzv. zapadnog Balkana u čemu je nekada osobito revan bio i Ivo Josipović, a sada to pun elana čini trenutni predsjednik hrvatske vlade g. Plenković. Mali je korak od trgovinske do političke unije ili smo skloni tako brzo zaboraviti EEZ?? Razloga za zabrinutost ima osobito kada vidimo kako se trgovinom lako dolazi do „ruku“ u Hrvatskom saboru.

Dakle dok nam je Bajić oduzeo prije 11 godina pravnu suverenost i nije odgovarao za veleizdaju, sada nam Plenković pokušava nametnuti nekakve trgovinske unije i gubitak ekonomske suverenosti, a tada do dna pakla samo je korak. Za to vrijeme mi ćemo biti zaokupljeni požarima kao i uvijek u jeku turističke sezone koji su sve samo ne slučajni, zaokupljeni braneći naše generale i veličanstvenu “Oluju” od bezočnih napada neojugoslovena i velikosrba kojih iako je malo, gospodare medijskim prostorom i većinom državnih institucija.

Bitno je da mi narod Hrvata sjedimo doma, da uspješno obavljena operacija “Katatonija” odnosno ravnodušja daje izuzetne rezultate te smo poput zombija spremni slijediti “velikog vođu”, a svaki koji ima imalo zdravog razuma biva preplavljen masom i ugušen.

Do kada?

Dok svi ne završe u provaliji ili dok ne pojedu “velikog vođu”?

Što se dogodilo velikom hrvatskom ratničkom narodu, gdje nestadoše hrabri i odvažni?

 

Podijeli.

O Autoru

Predsjednica Udruge ZDRUG DRŽAVOTVORNIH SNAGA

 • Video galerija

  Saborski zastupnik general Željko Glasnović - NE EKOCIDU!

  BUJICA GENERAL ZELJKO GLASNOVIC U SABOR!

  General Željko Glasnović

  Snimka prijenosa konferencije za novinare

  Željko Glasnović ZA SVE KOJI GA MRZE! "Napraviti ću Vam državu u 3 Mjeseca" !! 14.12.2017.

  Čestit Božić i sretna Nova godina 2018.

  Load more...
Autorska prava © Zdrug državotvornih snaga | 2017.