Poslovna platforma

Hitro.eu

hitro.eu je tvrtka specijalizirana za usluge međunarodne paketne dostave po principu door-to-door.
Naša mislija je osigurati visoko kvalitetnu, isplativu i širom svijeta dostupnu uslugu dostave paketa kroz mrežu vrhunskih prijevozničkih Kuća i dobavljača.

Naša usluga door-to-door paketne dostave nudi jedne od najpovoljnijih cijena dostave međunarodnih paketa, a naše godine iskustva u međunarodnom transportu osiguravaju besprijekornu uslugu. Svaki put.

Web adresa: hitro.eu

LogoPavlovic--VRECICA--VEKTOR

Slušni centar Pavlović

Poduzeće “Slušni centar Pavlović d.o.o” osnovano je 2002 godine, kao Siemens slušni centar Hrvatska, glavni zastupnik u Hrvatskoj za prodaju i promidžbu Siemens slušnih pomagala.

Danas je Slušni centar Pavlović zastupnik slušnih aparata i pomagala njemačkih tvrtki Audio Service GmbH i Bruckhoff Hannover GmbH.
U njihovoj ponudi su vrhunski slušni aparati i druga slušna pomagala, sredstva za održavanje slušnih pomagala i baterije za slušna pomagala.

Web adresa: slusni-centar-pavlovic.hr

Kuhada

U tvrtki KUHADA već 10 godina rade web dizajn, usluge izrade web stranica i s pravom i potvrdom njihovih klijenata mogu se smatrati profesionalcima u ovom nimalo jednostavnom poslu.

Specijalizirani su za izradu web stranica, web portala i web trgovina. Oni obavljaju sve korake koji su potrebni da i Vi imate svoju Internet stranicu ili da unaprijedite postojeću. Specifičnost njihovog Studija je da ne radi šablonski i pristupaju svakom poslu individualizirano.

Web adresa: kuhada.com

19894544_1427427560666399_3906592875531296887_n

Nikad nisam bila obožavateljica komercijalnih, masovno proizvedenih i megaizreklamiranih krema i kozmetičkih preparata.

Kao tehnolog, sve više sam počela cijeniti prirodnu kozmetiku, izbjegavati rizične i nedovoljno istražene kemikalije – aditive, konzervanse i slično. Naslijedila sam i Smeđu bilježnicu pa baš kao po bakinoj kuharici, sama sebi sam počela izrađivati preparate koji su mi bili potrebni.

Web adresa: Fanpage Nina Creme&Sapoony

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.