Usta-V U Duhu

0

Kada u Ustav unosite pravo žene na pobačaj-abortus onda ste definitivno preskočili nekoliko tisućljeća razvoja civilizacije (iz koje ste ponikli – kao kopile)(pa je želite uništiti).
Civilizaciju ne možete izmjeniti, samo uništiti.

Kršćanstvo (Krist – pomazanik) je dvotisućljetna ustrajnost na premisama koje su utkane u temelje civilizacije kojoj ili pripadamo ili ne pripadamo. Generacije su ustrajno promicale značenje života. I krčile put ka nastanku-nestanku civilizacije kakvu poznajemo (misli se na Zapadnu civilizaciju). (Što li su pogriješili da se život ovako poigrava s njihovim paćeništvom?)

Ono što danas pokušavaju uspostaviti kao normu (dokinuti neka postignuća u promicanju ozbiljnosti odnosa naspram svakog života, pa i onih osoba koje žele pravo na slobodan pobačaj), iako su neplodnost i kontrola začeća sasvim dostatne mjere u rješavanja dileme …

Vojnim riječnikom, naredni rat će biti rat civilizacija, a rastakanje civilizacijskih normi je samo specijalni rat kao preteča tog rata.

Prije Krista i kršćanskih paćenika je bilo takom kako žele danas (barbarizam, bezboštvo, idolopoklonstvo, neživotno – životinjsko nagonsko življenje: bez Duha i vrijednosti).

Živio Kralj svih kraljeva, Njegova je slava nenadmašna

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.