Cijepljenje, da ili ne?

0

Fiziologija (fizio- + -logija) je nauka o životnim procesima i funkcioniranju živih organizama. Proučava fizička i kemijska zbivanja koja su odgovorna za različite životne funkcije. https://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=19805

Funkcioniranje jedinke (ili specifičnog dijela jedinke) zavisno je o fiziološkim procesima (fizička i kemijska zbivanja).

U svijetu u kojem je proizvodnja hrane kvantitativna (na pogrešan način) a ne kvalitativna (na ispravan način), umreženo s koncentracijom stanovništva u multimilijunske gradove, očekivati kako će biti zadovoljeni fiziološki uvjeti života (svi prometnu i ostalu infrastrukturu pogrešno smatraju životno važnom) doveli su do pandemijskih uvjeta zbog stoljetnog negiranja osnovnih fizioloških uvjeta humanog života.

Nedostatak esencijalnih tvari u prehrani (vitamini, minerali, esencijalne masnoće), industrijska hrana (imitacija prirodno proizvedene), onečišćenje zraka i okoliša, trovanje organizma (supstitutima, ljekovima (pa i cjepivima), aditivima prehrani, …), neprimjereni porast stanovništva (poljoprivredno zemljište se ne mjeri kvadratnim metrima već pogodnošću za proizvodnju određene hrane – što znatno umanjuje raspoložive prehrambene resurse)

sili me na iskazivanje tvrdnje:

Tvrdnja cov-dvijetisućei19: Nije moguće svijet spasiti s cijepivom koje košta 2(0)eura, kad je potrebno 2000€ (mjesečno). S 2(0)€ možete procijepiti 8 milijardi stanovnika, ali ih ne možete fiziološki osposobiti za život.

.ja sam rekaO

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.