fRancuska je u Q

0

Stravična je uniformnost političara (ovi (mi) – oni (oni), što znači da su oni jedini svoji).
mAcron je zakoračio retorikom “mi” kao da je svaki dan na ručku s pola glasačkog tijela fRancuske.

Mamlaz.

Pojasnimo jednim teoremom (teorem Glup je pametan kad je pametan glup (nikad)): svi glupi nisu glupi, ali ni svi pametni nisu pametni.
Jedini teorem koji u nazivu sadrži dokaz.
(Kako bi inače budala mislila da je pametna? Srž demokracije je politička sloboda odlučivanja u svakom trenutku, a ne pri uspostavi Kralja luda …)

Le Pen (otac, nema sina pa je kći Le Pen -političarka; mo“ˇˇ“š mislit!).
fRancuska bira na namještenim izborima. Koji Q biraju?!

U fRancuskoj je država (poklonom USA) skrbnik o nuklearnom naoružanju. Jedna je od pet priznatih nuklearnih sila.

Dana prvoga srpnja 1968. godine potpisan je važan međunarodni Sporazum o neširenju nuklearnog oružja (engl. Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons). U doba kad je predložen taj sporazum postojala je procjena da će u roku od 20 godina nuklearno oružje posjedovati čak 25 – 30 država. Sporazumom se to željelo spriječiti. Sporazumom o neširenju nuklearnog oružja države potpisnice obvezale su se da neće proizvoditi i/ili nabavljati nuklearno oružje ako ga još nemaju. S druge strane, države koje su u tom trenutku već imale nuklearno oružje obvezale su se da ga neće davati državama koje ga još nemaju. I doista, od potpisivanja sporazuma do danas razmjerno je malen broj novih država nabavio nuklearno oružje. https://povijest.hr/nadanasnjidan/potpisan-sporazum-o-nesirenju-nuklearnog-oruzja-1968/

Ali. fRancuska državna ergela (deer state – država za odstrel)(iako sam namjeravo napisati duboka država), oni su proizveli Lujeve i dvorske svite, kad joj ponestane novaca za održavanje na dvoru proda (ono što se obavezala da neće) nuklearnu tehnologiju (neophodnu za proizvodnju nuklearnog oružja).
S tim novcima plaća familiju Le Pen (j*ba im pas mater nedoj*banu).
Takav je model i u Hrvatskoj, samo prodaju m*da … (krše embargo (rUsiji) i sitno oružje …).

Onda svjetski policajac (USA) prije nego p*deri (koji su podmazivali fRancusku kliku) stvore nuklearno oružje moraju intervenirati. Zatim pola vas tracka kako su ameri ratovali zbog nafte i glasa na hrvatskim namještenim izborima. Koji Q birate? (Kad bi utvrdili tko je pametan a tko glup, fRancuska vas ne bi zanima (jer, paradoksalno, znali bi što se događa u toj zasanoj vukojebini koja se, takva kakva je, proglašava predvodnicom ustaške-ujedinje eUrope).

Zajedno s Njemačkom (koja se za Drugi svejcki rat spremala u Sovjetskom savezu), a Njemačka posebice uništila je Poljsku, Hrvatsku, Austriju, Mađarsku, Ukrajinu, Italiju, (paradoks, dokrajčila fRancusku), …
Perjanice eUropske unije su u Q (jedino je rješenje pakt dijela europskih država i kolektivno istupanje iz EU te osnivanje zajednice kao što je bila EEZ (Europska ekonomska zajednica).

Nismo spali da p*zda Le Pen drma temelje Europske Unije. Temelje ne treba rušiti, već istupiti iz EU …

Zajedno je lakše, ali s ped*rima ne.

Ako umre u narednih pet godina, imat će predsjednički ukop, plakat će cijela frankofonska polutka …

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.