Hrvatska je zašla u Europsku uniju (Zašto smo se borili?)

0

Hrvatska je zalutala u svemir

Hrvatsku je privelo u EU, euro-zonu, schengensku zonu.

Europa bez granica je zadnje Hrvatskoj što joj je trebalo. Imali smo Hrvatsku bez granica.

Štamaparija (daleko), urudžbeni (ured)(daleko), centar za uzbunjivanje (od nuklearnog napada) (daleko).

Europa (ona zapadna) je otvorila granice u doba dok je funkcionirala na ekonomskoj doktrini školovanja i poboljšanja standarda vlastitog stanovništva, a uvezeno je radilo slabije plaćene i poslove štetne po zdravlje.
Takvom su se doktrinom doveli ne do povećanja standarda i bogatstva svog stanovništva, već do gubitka političke moći u vlastitim državama.

Razlozi Hrvatske, potpuno nepripremljeno, ući u takav lonac možemo tražiti u surovosti svijeta (pljačka, otimačina, ubojstva, genocid), sigurnosnim aspektima modernog svijeta (potpune kontrole nad svima i svime).
O kontroli: ljudi kao potencijalnih prirodnih strojeva inteligencije, koji bi mogli proizvesti/smisliti sverazorno oružje i ugroziti sadašnje posjednike sveukupne moći, do globalnog ekološkog problema …

Svijet je oduvijek bio globalan (prije Krista, poslije Krista).
Aleksandar sjevernoMakedonskim, riMsko carstvo, Avari, Huni, Osmansko carstvo, komUnistička – marksistička neman, putinova rusija, kina-kuba-čile, FIFA, nafta, cunami, …
Svijet je oduvijek funkcionirao na principima ugroze.

Uvođenje eura nije bilo nužno, monetarna unija postoji i s različitim valutama (zašto Hrvatskoj nije primjeren euro znaju oni koji nešto znaju o valutama (ovi na vlasti ništa ne znaju, pa se ne treba čuditi niti pretpostavljati da rade ispravno – oni to ne mogu ni kad im kažete rješenje).
Ulazak Hrvatske u schengensku zonu je zbog razdjeljenosti zapadno europskih članica po vjerskoj, rasnoj i nacionalnoj osnovi u vrijeme kad takvo društvo gubi ekonomski smisao je politički i na sve druge načine pogubno.
Zalazak Hrvatske u Europsku uniju je besmisleno.
Naša povijest je sasvim drugog oblika i umjetno je udruživati se u tvorevinu u kojoj smo beznačajni i van svih tokova, osim za iskorištavanje i porobljavanje.
Hrvatska se ugasila ulaskom u EU.

I Njemačka, i Francuska, su Hrvatsku doživljavale kao smetnju/neprijatelja. Sve su radile na zatiranju postojanja Hrvatske. Zašto sada mislimo da je taj antagonizam prestao?
Naguravaju antiHrvatsKe kadrove.

Hrvatska se može osloboditi samo građanskim ratom. Uspostaviti nacionalnu vlast, koja će zastupati nacionalne interese-
Priče o otvorenim granicama (kad rade roboti i umjetna inteligencija) su za naivne.

A o vlasti i modelu postojanja Hrvatske u drugom upisu.

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.