Izbori su mjesto gdje budale najviše griješe

0

Prohujalo vrijeme (propalo i nepovratno unakaženo) pLenkovićeve vladavine je obilježila nenarodna režimska politika potpunog negiranja naroda.

Ne začuđuje mamlaz (pLenković), on bi čuvao koze, da koze ne čuvaju školovaniji, moralniji i odgovorniji ljudi …

Začuđuje hdzova stranačka vojska (spasa) koja je pLenkovića zaštitila od hdzovih jastrebova (a takozvani jastrebovi (oni najmoćniji u hdzu) su “fake – lažni” koji su pripremani za trenutak (koji traje 4 godine) i potpuna potpora orjunašini-lešinaru pLenkoviću).

Koze.

Koze (Capra) su rod unutar porodice šupljorožaca koji živi u brdskim područjima Euroaziji i sjevernoj Africi. Najpoznatije vrste ovog roda su kozorog, vijoroga koza i, naravno, domaća koza sa svojim izvornim oblikom, divlja koza. Postoji suglasnost, da su koze bliski srodnici ovaca. Povremeno ih se, zajedeno s berberskom ovcom, objedinjuju u jedan zajednički rod. No, od ovaca koze se razlikuju tipičnom bradom i konveksnim oblikom glave. Danas još ne postoji jedinstveni stav treba li domaću kozu smatrati zasebnom vrstom, Capra hircus ili samo podvrstom divljih koza. Ovaj stav, da su zasebna vrsta, zastupaju zoolozi koji smatraju, da nije nedvosmisleno dokazano njihovo porijeklo od divljih koza. Kozorozi, koji se danas dijele na pet zasebnih vrsta, ranije su smatrani jednom vrstom. Dok se populacije koje žive u Etiopiji, na Kavkazu i Pirenejima danas smatraju zasebnim vrstama, populacije kozoroga koje nastanjuju planine Sirije, Sibira i Alpa i dalje smatraju podvrstama kozoroga. No, i ova podjela je još uvijek podložna raspravama. https://hr.wikipedia.org/wiki/Koze

Potpuno rasulo ustavno pravnog poretka, gospodarstvo uništeno (nikad nije ni postojalo, ma tko mislio obnuto), prekomjerna zaduživanja. Kreten. (Zaista jest rješenje.)

Pametan se ne prihvaća tuđih dugova i tuđe gladi.
Prorok (jEremija) će vas odvesti u zemlju blagostanja (kad vratite dugove).

Ja još sanjam.

Rembrandt: Jeremija oplakuje razorenje Jeruzalema

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.