Kako bez novca, pameti i poštenja?

0

Zagreb – u raljama bedaka – Hrvatska

Model Zagreba (o kojem se pričalo prije lokalnih izbora, što nedvosmisleno ukazuje na projekt tajnih službi) koji je morao iznaći model (modela) (na najvećem proračunu nakon državnog) za vođenje i upravljanje državom u okvirima manjka novca …

Model upravljanja Zagrebom (platforma – rupa ispunjena živim blatom Možemo) polazi od pretpostavke korumpiranosti koju će oni riješiti iznova vraćanjem socijalizma-komunizma.
(Korumpiranost je posljedica niskih cijena – koje Možemo preferira – a do prave cijene se stiže koruptivnim putem.)

Dakle, model-problem Zagreba – Hrvatske u očima službi se svodi na očiti nedostatak novaca, pronalazak vrlo kvalitetnih osoba koje će osiguravati prihode (iako novaca nema) koje će istovremeno pristati na politički teror-mentorstvo platformi-strančica-politkomesara (koji su prouzročili manjak novaca, pa će nastavati rasipati (trošiti) i novepridošle novce na podjednak način), pristati na potplaćenost i druge gubitke (političke i ostale slobode, jer financiranjem ovih zlotvora potpuno su obespravljeni), i jamčiti svojim ropskim položajem da je to njihov izbor prikrivajući spomenutu nadgradnju (službe, komesari, strančice, platforme, …) kao svemoćne gospodare.

Gdje je tu poštenje?

Model socijalizma-diktature-dragovoljnog ropstva (razrađenog u titovo doba) nije rješenje. Jer ropstvo nije rješenje. Jer diktatura nije rješenje. Jer socijalizam nije rješenje.

Titova jUgoslavija je bila čimbenik nestabilnosti Svijeta, jer je švercala oružje. Taj položaj je prouzročio gašenje jUgoslavije. Oslanjati se na bUdu lončarića (intelektualnu veličinu u zaseoku Lončari), oslanjati se na GreguriĆa (Astrinog ruskog hRvata), i slične koji su proizveli današnji (pišljivi) hdz s pLenkovićem koji je trebao kao tito donositi novce (iako je tito zarađivao novce ilegalnom prodajom oružja) ukazuje na bespuća kojim tumara polusnena, izmorena Hrvatska.

Hrvatska, na tržišnim osnovama, mora demokratizirati i liberalizirati društvo, u kojem radišne i sposobne ne treba tražiti (i prisiljavati na ropstvo), već će oni sveukupnim stanjem (mogućnost zarade, napredak društva, stvaranje povoljnih uvjeta za življenje) iskazivati svoje potencijale na najbolji mogući način. Pa tako i u vođenju i finaciranju države (koja je sada u raljama zlotvora).

Hoću bolju i veću Hrvatsku. Hoću onu Hrvatsku koja je u mom srcu.

Za Dom spremni

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.