Ultimatum zG biračima

0

Ako na izborima zAgreb pogriješi (misli se na birače u zAgrebu), provest ćemo potpuni bojkot roba i usluga koje zAgreb pruža ostatku (zaostale, provincijalne) Hrvatske.

Milijun stanovnika zagrebačkog bazena živi na laži (švercu), uvozu i preprodaji, povlaštenom položaju unutar RH.
Povlaštenost je uzročnik biračkog ludila (prodaje glasa) i potonuća zAgreba.

Da zAgreb nema status glavnog grada ne bih ga niti spomenuo (ne spominjem riJeku, sPlit, oSijek; ne spominjem ni sela (Dugo Selo, Krivodol. Krivi Put, …)).
Samo glavni grad RH.

Glavni grad (koji se ponekad naziva i prijestolnica ili metropola) određuje se na sljedeće načine: Obično je glavni grad države ili političkog subjekta onaj grad u kojem je vlada. Obično se glavni grad navodi u zakonu. Obično je glavni grad središte važnih djelatnosti. U kraljevini, glavni grad je obično mjesto kraljevskog dvora (koji se može premještati). Država ili politički subjekt može imati više od jednog službenog glavnog grada. Glavni grad ne mora biti sjedište vlade. Može se čak seliti, ovisno o dobu godine. https://hr.wikipedia.org/wiki/Glavni_grad

Ako je Hrvatska spala na švercere i preprodavače (magle), ili se mijenjajte ili ćemo mijenjati glavni grad (a vi lunjajte maksimirskim oputinama).
Vrijeme je prozvati i prokazati sve koji zloupotrebljavaju dobru volju (Hrvata za državom, pravnim poretkom i civilizacijom), naivnost i čistoću ideje uljuđene države.

Bojkot roba i usluga je prvi korak u ratu koji će završiti prije nego započne. Mijenjanje toka novca promijeniti će političke odnose i preobraziti Hrvatsku.

Novac je oružje pred kojim i najgori kleče.
z+Agreb bira svoj/naš put. Ili ćemo dalje zajedno, ili ćemo mi svojim putem bez zAgreba.

Humanizam nije kad vlast zaj*baje ljude, već kad ljudi zaj*baju vlast

Podijeli.

O Autoru

Autorska prava © Zdrug Politički portal | 2017.
x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.